Helsingborgs Husbilsförmedling

Vi är måna om våra kunder att få mer betalt för din husbil eller husvagn!

Det lönar sig att anlita oss!

Det ska inte behöva vara dyrt att sälja sin husbil eller husvagn!

Vi på Helsingborgs Husbilsförmedling är måna om våra kunder och vill att man ska ska få så bra betalt för sitt fordon som möjligt!


Fördelen när man anlitar oss, är att vi istället erbjuder en lägre fast  förmedlingsavgift till våra kunder.

Då vi arbetar från kontoret princip som en bostadsmäklare gör så tar vi ej emot fordon för uppställning. Istället kan man bruka sitt fordon under tiden tills vi hittar en köpare. Därmed kan vi hålla våra omkostnader nere som bidrar till att vi kan hjälpa våra kunder att istället få mer och bättre betalt för sitt fordon när det blir sålt genom oss! 


Jämför man med andra fordonshandlares höga avgifter och dyra kostnader så är det en stor fördel och lönsamhet att anlita oss!


Förmedlingen

Man behåller fordonet med registreringsbevis och kan bruka det som vanligt under tiden tills vi hittar en köpare. 

Vi erbjuder istället en service utan kostnad där vi besöker våra kunder för en funktionskontroll och värdering av fordonet. Vi dokumenterar skick och historik, därefter fastställer vi ett pris och skriver ett förmedlingsavtal.


Fordonet fotograferas och annonseras på marknadens bästa säljplatser som; blocket, bytbil, facebook, marketplace, instagram, vår hemsida m.m 


Kontakt och dialog med intressanta köpare sköter vår förmedlare och när vi hittar en seriös köpare så kontaktar vi dig som säljare för att boka en tid för visning av fordonet.  

När köparen skrivit köpekontrakt så fastställer vi ett leveransdatum. 

På leveransdagen träffas alla parter och vår förmedlare går igenom fordonet för att försäkra att allt är i funktion enligt varudeklarationen.


Efter vi fått betalt av köparen på leveransdagen så överförs betalningen direkt till säljarens konto. Därefter sker ägarbytet och köparen får ett fordon med en varudeklaration och vi på Helsingborgs Husbilsförmedling AB står för alla garantiåtagande gentemot köparen. 


Kontakta oss idag för ett tidsbokat möte med vår förmedlare  042 - 610 16 16


Förmedlingsavgifter


Husbil - 16.000 kr 


Husvagn - 13.000 kr

 


Inga dolda avgifter förekommer i detta bolag, varken startavgifter eller uppläggningsavgifter


Klicka här för att se våra fordon till försäljning